Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

  1. Heti akciók
  2. Bejelentkezés
  3. Csapatsport

Termékeink

  1. Focicipők
  2. Foci labdák
  3. Sztárcsapatok termékei
  4. Mez, nadrág, sportszár
  5. Melegítők
  6. Kabátok, dzsekik
  7. Táska
  8. Ruházati kiegészítők
  9. Aláöltözetek
  10. Pólók, nadrágok
  11. Kapusoknak
  12. Sípcsontvédõk
  13. Givova Box csomagok
  14. Feliratozás, számozás
  15. Bírói felszerelés
  16. Edzés eszközök
  17. Kapuk, hálók
  18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
  19. Fitness és egészségügyi termékek
  20. Kézi-Kosár-Röplabda
  21. Katalógusok
  22. Referenciák
Méret / kereső

Nike Lunar Gato II IC terem focicipő

Cikkszám: 580456-060
Leírás

Az első csere ingyenes 6 hónapos jótállás Gyors kiszállítás

Nike Lunar Gato II IC teremcipő

  • A Lunarlon habos párnázás puha és dinamikus.
  • A puha, prémium bőr természetes labdaérzetet ad.
  • A hálós panelek jó szellőzést és dinamikus rögzítést biztosítanak.
  • Az elöl elhelyezett Nike Grind gumi jobb tartósságot nyújt.
  • A gumi külső talp a teremben és aszfalton is többirányú tapadást biztosít.

A Nike Lunar Gato II teremcipője igazi telitalálat lett! A Nike több technológiát igyekezett ötvözni az új cipőben a fejlesztés során, és a végeredményt elnézve ezt igencsak sikeresen tette meg.

A Lunar Gato II prémium minőségű kecskebőr felső részből készült, amely nem csak a kiváló labdaérintéshez segíti hozzá viselőjét, de kimondottan jól is tágul, így fel tudja venni tulajdonosa lábfejének formáját. A cipő oldalsó részén egy úgynevezett Dinamikus MESH anyag jelenik meg. Ez a hálós, tökéletes szellőzést biztosító anyag garantálja azt, hogy ne fülledjen bele a láb a cipőbe.

A Lunar Gato II legjellegzetesebb sajátossága a Lunarlon technológiával készült talpszerkezet. Ez az, ami a teremcipők között a legmagasabb polcra helyezi ezt a csukát, hiszen a Lunarlon talpt az, ami egyedülálló csillapítást garantál. Ezt a technikát a Nike korábban a futócipőinél kezdte el használni. Ott is nagy jelentősége volt annak, hogy a cipő tökéletesen csillapítsa a lábra a talajról visszaható erőket. Ezt egy eltérő sűrűségű szivacsokból kialakított talp biztosít. A legalsó és legfelső réteg merevebb, keményebb szerkezete mellett a kettő között elhelyezkedő kimondottan puha, rugalmas szivacsréteg az, amely főszerepet játszik az erőshatások elnyelésében.

Ezt sikerült még megfejelnie a Nike-nak a Lunar Gato II-nél egy Ortholite béléssel. A mellett, hogy ez is tovább növeli a cipő csillapítását, remek szellőzést is ad. Sőt, egy antibakteriális kezelésnek köszönhetően az Ortholite anyag gátolja a baktériumok megtelepedését – ezek azok, a baktériumok egy cipő belsejében, amelyek a kellemetlen szagokért felelősek, az Ortholite tehát remek szellőzése mellett a lábszag elleni védelemben is fontos szerepet tölt be.

Szintén jellegzetes a Lunar Gato II talpa, amely több irányban bordázott gumiból készült. A mellett, hogy ez a gumi nem hagy nyomot a különböző beltéri felületeken, olyan tapadást garantál, amely kimondottan a teremfocira jellemző mozgások (hirtelen irányváltások, gyors kitámasztások) esetén garantál kiváló tapadást.

Méretek (válasszon egyet a kosárba rakáshoz) Mérettáblázat Méretcsere garancia
Mennyiség (állítsa be a rendelni kívánt mennyiséget)
pár
Most -14%-al ennyit spórolhatsz: 4.000 Ft
Kívánságlistára
23.990 Ft
27.990 Ft helyett