Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák

Fájdalomcsillapító tapasz

Dinamikusan változó raktárkészletről dolgozunk, ezért előfordulhat hogy a megrendelt termék később kerül kiszállításra. Ez esetben, illetve a kifutó termékek elfogyása esetén helyettesítő termék felajánlásával kollégánk keresni fogja!
790 Ft
 
db
magánszemélyeknek
egyesületeknek
Ajánlatot kérek
A termék sikeresen bekerült az ajánlatkérésbe.

Tovább válogatok Irány az ajánlatkérésre

Fastplast fájdalomcsillapító tapasz, kiváló eredménnyel használható a különböző eredetű reumatikus, izületi és idegi fájdalom helyi kezelésére, isiászra, merev vállra, lumbágóra, hátfájásra, rándulásokra.


A Fastplast tapasz jellemzői:
a fájdalomcsillapító tapasz alkalmazásakor rövid időn belül "szúró érzete" lehet, azáltal, hogy a bőr melegszik és a gyógyító hatás beindul és folyamatosan fennmarad,
a Fastplast tapasz tágítja a szöveteket, serkenti a vérkeringést és enyhíti a reumatikus eredetű és a szélsőséges időjárás okozta duzzanatokat és fájdalmakat. 
Használata sikeresen csökkenti a túlzott megterhelés alatt lévő izmok fáradtságát.
 
Fő hatóanyaga:
a csípős paprika, azaz capsaicin kivonata révén fejti ki a hatását, mely által a vérkeringést felgyorsítva csökkenti a fájdalmat. 
Ezen kívül a kámfor és mentol is segíti a fájdalomcsillapító hatását.

Mérete: 12 x 18 cm.

Kiszerelése: 1 db.

© Focivilág Pécs Kft. | 7622 Pécs, Bajcsy-Zs utca 9. mfsz 21-22. | +36 70 423-6044 | focipecs@furgenyuszi.hu | www.furgenyuszi.hu