Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés
 3. Csapatsport

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Katalógusok
 22. Referenciák
Méret / kereső

UEFA: Macronban fújnak a sporik

Tavasszal dőlt el, hogy az UEFA égisze alá tartozó sorozatokban a következő három évben Macron márkájú mezekben fognak tevékenykedni a játékvezetők. Ez azt jelenti, hogy az olasz sportszergyártó felszerelésében láthatjuk majd a sporikat, egészen 2022-ig valamennyi Bajnokok Ligája találkozón, Európa-liga-meccsen, és Eb-összecsapáson is.

A bírói mezek kapcsán az UEFA-nál az Adidast váltó Macron az első olasz cég, amely játékvezetői felszereléseket biztosít az európai szövetségnek.

A következő BL-szezonban már ilyenben dirigálnak a játékvezetők

 

A Macron már bemutatta a négy színben gyártott (fekete, neon sárga, neon kék és neon pink) mezeket. Megjelenését illetően egységes mind a négy változat esetében, hogy a nadrág fekete, míg a színes modelleknél a sportszár  színe megegyezik a mezével – ezzel követve az eddigi hagyományokat. Ami újítás, az a dresszek anyagának mikrohálós kialakítása, amely maximális légáteresztő képességet biztosít.

A Macron meglehetősen komolyan vette a mezek fejlesztését, abba ugyanis több korábbi kiváló UEFA-játékvezetőt is bevont, többek között a 2013-as Bajnokok Ligája finálét dirigáló  Nicola Rizzolit.