Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés
 3. Csapatsport

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Katalógusok
 22. Referenciák
Méret / kereső

Retro mezmix játék

 
Fürge Nyuszi „RETRO MEZMIX Játék” – Játékszabályzat
 
Fürge Nyuszi „RETRO MEZMIX Játék” - Facebook nyereményjáték
JÁTÉKSZABÁLYZAT
 
1. A nyereményjáték szervezője: A nyereményjáték szervezője és bonyolítója a Focivilág Pécs Kft. (Székhelye: 7622 Pécs, Bajcsy Zs. u. 9.. 1.; Cégjegyzékszám: Cg.02-09-077747 Adószám: 23151877-2-02 ), továbbiakban Szervező.
 
2. A nyereményjáték lebonyolítója: Ticketmania.hu (1032 Budapest, Kenyeres utca 9.)
Szervező végzi a “Retro Mezmix Játék” elnevezésű nyereményjáték - a továbbiakban: Játék - teljes körű lebonyolítását.

A nyertes sorsolását, kiértesítését és a nyeremény kiosztását a Szervező kezeli. A résztvevők személyes adatainak feldolgozása a Szervező által, az adatok egyeztetése a Lebonyolítók által fog történni.
 
3. A Játékban való részvétel feltételei:
A Szervező által meghirdetett, hivatalos Facebook oldalon (https://www.facebook.com/furgenyuszi.hu/ ) nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a Facebook Felhasználó a Szervező Facebook oldalára kikerülő játékfelhívás szerint járjon el. A nyereményjátékban való részvétel ingyenes. Amennyiben szeretné, a Felhasználó megoszthatja a nyereményjáték keretében közzétett bejegyzést (képet) saját idővonalán, de ez nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek, és nyerési esélyeit sem növelheti ezáltal. A Felhasználó nem végezhet olyan műveleteket, amelyek alkalmasak arra, hogy befolyásolják a nyereményjáték alakulását. A játékszabályzat ilyen jellegű megsértése esetén a Felhasználó a nyereményjátékból azonnal kizárásra kerül.
 
4. A nyereményjáték neve: Fürge Nyuszi „RETRO MEZMIX Játék”
 
5. A nyereményjáték időtartama: 2019. július 19. és 2019. augusztus 30. között
 
6. A nyereményjáték leírása: A játék időtartama alatt a Szervező minden héten egyszer (pénteken) egy-egy futballmez fotóját teszi közzé. A mezeken lévő címert, a Szervező kiretusálja. A közzé tett fotók alatt, kommentben várja a Felhasználó tippjét, hogy melyik futballcsapat meze szerepelhet a képen. Minden Felhasználó egy fotó alatt csak egy csapatnevet írhat be kommentben, ez lesz az aktuális fordulóban a Felhasználó tippje. A játék időtartama alatt összesen 6 fordulót rendez a Szervező, azaz 2019. július 19. és augusztus 30. között 6 futballmez fotójára lehet tippelni. Minden forduló péntekenként kezdődik és következő hét péntekig tart. Egy-egy fordulóban, egészen az azt követő forduló kezdetéig lehet érvényes tippet küldeni, kivéve az utolsó, hatodik fordulót, amely 2019. augusztus 23-án, pénteken kezdődik. A záró fordulóban 2019. augusztus 30-án éjfélig lehet leadni a tippeket. Minden helyes tipp 1 pontot ér, egy Felhasználó fordulónként szerzett pontjainak összege adja ki a Felhasználó összpontszámát. A játék fődíjának elnyerésére azon Felhasználóknak van esélye, akik a 6 forduló során a legtöbb helyes tippet adják le. Pontegyenlőség esetén sorsolás útján kerül kiválasztásra az a Felhasználó, aki megnyeri a Szervező által meghatározott nyereményt. A nyeremény tárgyát képező terméket a Szervező határozza meg, amelyet a játék során, a bejegyzésben közzé tesz.
 
7. Pontegyenlőség esetén a nyereménysorsolás módja: A nyertes véletlenszerűen kerül kiválasztásra, a The Hat nevű sorsolóprogram segítségével. Sorsolás esetén a sorsolást facebook liveon tekinthetik meg a Felhasználók a Szervező Facebook oldalán.
 
8. Nyereménysorsolás időpontja (ha szükséges): 2019. szeptember 3. kedd 14 óra
 
9. A nyertesek száma 1 fő / sorsolás
Nyeremény: 2 személyes Barcelona – Sevilla spanyol bajnoki 2. kategóriás páros meccsbelépő. Mérkőzés időpontja: 2019. október 6. Helyszín: Camp Nou stadion, Barcelona. További információ: http://www.ticketmania.hu/barcelona-sevilla-2019-spanyol-bajnoki-meccsjegy-2kategoria A nyeremény készpénzre nem váltható. Az esetleg szállást és utazást a nyeremény NEM tartalmazza, csak kizárólag a páros meccsbelépőt!
 
10. A nyertes kihirdetése, értesítése: Az adott játék lezárását követő 4. napon a Fürge Nyuszi facebook oldalán közzéteszi a nyertes nevét, illetve a nyertest arra kéri, Facebook üzenetben vegye fel vele a kapcsolatot. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes saját figyelmetlensége miatt nem értesül a nyeremény híréről.
Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 10 napon belül, akkor a nyeremény jogosultság elvész.
 
11. Nyeremény kézbesítése: A nyeremény átvételének részleteit a nyertessel Facebook üzenetben, majd e-mailben vagy telefonon egyezteti a Szervező. A nyertes köteles együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.
 
12. Kizárások: A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Focivilág Pécs Kft. munkatársai és hozzátartozói valamint 14 éven aluliak.
 
13. Egyéb rendelkezések: A nyeremény készpénzre nem váltható. A játékban való részvétellel a Felhasználó előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy amennyiben nyereményben részesül, a Szervező feltüntetheti a nevét a Fürge Nyuszi Focivilág hivatalos Facebook oldalán. A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.
 
14. ADATVÉDELEM
A Focivilág Pécs KFt. kijelenti, hogy a megadott személyes adatokat, a játék lebonyolításában részt vevő Ticketmania.hu kivételével, harmadik személynek nem adja át. A megadott adatok biztonságáról gondoskodik. A játékban való részvétel (hozzászólás) az adatok önkéntes megadásának minősül.
Egyéb rendelkezések:
A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.
Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook Platform üzemeltetőjét Facebook Inc.-et (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) valamint a magyar weboldalért a Facebook Ireland Limited (Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Írország) (a továbbiakban együtt „Facebook”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.
Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Facebook-kal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.
A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat a Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.
Pécs, 2019. július 19.