Focivilág néven működik tovább a Fürge Nyuszi!
Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Raktárkisöprés
 2. Focicipők
 3. Focilabdák
 4. Focivilág Store
 5. Sztárcsapatok termékei
 6. Mez, nadrág, sportszár
 7. Melegítők
 8. Kabátok, dzsekik
 9. Táska
 10. Ruházati kiegészítők
 11. Aláöltözetek
 12. Pólók, nadrágok
 13. Kapusoknak
 14. Sípcsontvédõk
 15. Box csomagok
 16. Feliratozás, számozás
 17. Bírói felszerelés
 18. Edzés eszközök
 19. Kapuk, hálók
 20. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 21. Fitness és egészségügyi termékek
 22. Kézi-Kosár-Röplabda
 23. Sportcipő, papucs
 24. Meccs és tréning szettek
 25. Katalógusok
Méret / kereső

Németországban marad Ribery?

A nyáron, 12 évet követően Münchenből távozó francia kiválóság, a 35 éves Franck Ribery könnyen lehet, hogy csak Münchenből távozik, de a Bundesligából nem.

Franc Ribery nemrég vett búcsút a Bayern Münchentől, ahol 12 szezont húzott le

Legalábbis, ha igazak a most napvilágot látott sajtóhírek. Azok ugyanis arról szólnak, hogy a támadóért bejelentkezett az Eintracht Frankfurt együttese. Abból a szempontból feltétlenül meglepő a hír, hogy Riberyvel kapcsolatban az az utóbbi hetekben leginkább Amerika, Ausztrália, és a nem annyira nagy futballhagyományokkal rendelkező, de annál jobban fizető Katar került szóba, mint lehetséges következő állomáshely. Ribery ráadásul korábban már tett arra utalást, hogy tizenkét évnyi müncheni szolgálat után ő már nem biztos, hogy szeretne ellenfélként pályára lépni a bőrnadrágosokkal szemben.

Luka Jovics és Sébastian Haller is távozott a nyáron Frankfurtból

Ugyanakkor az már kicsit sem furcsa, hogy az Eintrachtnál szóba kertült a szabaddá váló futballista. Frankfurtban ugyanis nagyon jól jönne egy támadó, tekintettel arra, hogy a nyáron két gólvágóját, Luka Jovicsot és Sébastian Hallert is leveszítette az együttes. Előbbi a Real Madridhoz, utóbbi a West Ham Unitedhez igazolt. Bár ahhoz nem kell bennfentesnek lenni, hogy tudjuk, a német együttes biztosan nem tudna olyan szerződést ajánlani Riberynek, mint amilyenhez Münchenben szokhatott a múltban, ugyanakkor a hírek szerint erre is lenne megoldása a Frankfurtnak. Azt találta ugyanis ki a csapat, hogy egy relatív alacsony alapfizetés mellett jelentős prémiumokat dobna fel Riberynek, pályára lépések, gólok és gólpasszok után.

Kíváncsian várjuk, hogy 35 évesen végül mi mellett teszi le a voksát a francia. Nagy fizetésért elmegy, kvázi levezetni akár a tengeren túlra is, vagy engedve az igényeiből továbbra is egy topbajnokságban rúgja majd a bőrt…