Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés
 3. Csapatsport

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Katalógusok
 22. Referenciák
Méret / kereső

Németországban marad Ribery?

A nyáron, 12 évet követően Münchenből távozó francia kiválóság, a 35 éves Franck Ribery könnyen lehet, hogy csak Münchenből távozik, de a Bundesligából nem.

Franc Ribery nemrég vett búcsút a Bayern Münchentől, ahol 12 szezont húzott le

Legalábbis, ha igazak a most napvilágot látott sajtóhírek. Azok ugyanis arról szólnak, hogy a támadóért bejelentkezett az Eintracht Frankfurt együttese. Abból a szempontból feltétlenül meglepő a hír, hogy Riberyvel kapcsolatban az az utóbbi hetekben leginkább Amerika, Ausztrália, és a nem annyira nagy futballhagyományokkal rendelkező, de annál jobban fizető Katar került szóba, mint lehetséges következő állomáshely. Ribery ráadásul korábban már tett arra utalást, hogy tizenkét évnyi müncheni szolgálat után ő már nem biztos, hogy szeretne ellenfélként pályára lépni a bőrnadrágosokkal szemben.

Luka Jovics és Sébastian Haller is távozott a nyáron Frankfurtból

Ugyanakkor az már kicsit sem furcsa, hogy az Eintrachtnál szóba kertült a szabaddá váló futballista. Frankfurtban ugyanis nagyon jól jönne egy támadó, tekintettel arra, hogy a nyáron két gólvágóját, Luka Jovicsot és Sébastian Hallert is leveszítette az együttes. Előbbi a Real Madridhoz, utóbbi a West Ham Unitedhez igazolt. Bár ahhoz nem kell bennfentesnek lenni, hogy tudjuk, a német együttes biztosan nem tudna olyan szerződést ajánlani Riberynek, mint amilyenhez Münchenben szokhatott a múltban, ugyanakkor a hírek szerint erre is lenne megoldása a Frankfurtnak. Azt találta ugyanis ki a csapat, hogy egy relatív alacsony alapfizetés mellett jelentős prémiumokat dobna fel Riberynek, pályára lépések, gólok és gólpasszok után.

Kíváncsian várjuk, hogy 35 évesen végül mi mellett teszi le a voksát a francia. Nagy fizetésért elmegy, kvázi levezetni akár a tengeren túlra is, vagy engedve az igényeiből továbbra is egy topbajnokságban rúgja majd a bőrt…