Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés
 3. Csapatsport

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Katalógusok
 22. Referenciák
Méret / kereső

Napokon belül eldőlhet, hol folytatja Bale

Már amikor idén márciusban Zinedine Zidane visszatért a Real Madrid kispadjára, sokan biztosra vették, hogy a királyiak wallesi támadója, Garreth Bale nem húzza majd sokáig a Blancockál.

Bár néhányan azon sem lepődtek volna meg, ha a francia edző azon melegében kitette volna a keretből a játékos, akivel híresen rossz a kapcsolata, azonban Bale az előző szezon végén még azért hébe-hóba lehetőséget kapott a bizonyításra. A nyári holtidőszak kezdetén viszont egyre erősödött a gyanú, hogy a wallesi távozni fog Madridból. A Real a hétvégén a Bayern München ellen játszott egy felkészülési mérkőzést – a bajorok 3-1-re nyertek –, Bale pedig a keretben sem szerepelt. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Zidane kerek perec kijelentette, hogy a futballista biztosan távozik a csapattól, a klub ezen dolgozik nagy erőkkel, és valószínűleg már csak napok kérdése, hogy ez hivatalossá is váljon.

Garreth Bale és Zinedine Zidane kapcsolata sosem volt igazán felhőtlen

Hiába tehát az elmúlt hat szezonban nyert négy Bl-trófea, amelyből kétszer is góllal vette ki a részét Bale, most már biztos, hogy új csapatban folytatja ősztől. A kérdés már csak az, hogy melyikben? A hírek szerint ugyanis igen nagyvonalú, heti 600 ezer fontos fizetése van jelenleg, amelyet nem sok sztárcsapat tudna megadni. Éppen ezért meglehetősen szűknek tűnik az a kör, amelyik komoly kérőként jelentkezhet be érte. Már csak azért is, mert élő szerződése van, a kivásárlási ára pedig 60 millió euró körül mozog – bár, ha Zidane ennyire szeretné, ha távozna, ebből talán  még engedhet is a Real. Az azonban biztos, hogy eddig három csapat neve merült fel, mint komoly érdeklődő. A Manchester United és a Tottenham mellett a német rekordbajnok Bayern München is szívesen látná soraiban.

A Liverpool elleni 2018-as BL-döntőben óriási gólt ollózott a wallesi

Ami pedig a Realt illeti, Bale távozása valószínűleg nem fogja megrázni a csapatot. Az előző, igencsak pocsékul sikerülő szezon után ugyanis Florenti Pérez klubelnök ígéretet tett, hogy nyáron alapos erősítés lesz, és eddig úgy fest, állja is a szavát – még úgy is, hogy az igazán nagyot szóló transzfer egyelőre várat magára.

Persze így sem lehet fukarsággal vádolni a Realt, hiszen eddig már több mint 300 millió eurót költött el a nyáron igazolásokra. A Chelsea-től érkező Eden Hazard 100 milliójába került az együttesnek, a Luka Jovics (Frankfurt)-Éder Militaó (Porto) kettősért pedig összesen 110 milliót számolt le a Real. E mellett a Fernand Mendyért fizetett 48 és a Santostól érkező Rodrygóért cserébe elutalt 45 millió már-már az aprópénz kategóriába tartozik.

És akkor arról még egy szót sem ejtettünk, hogy Florentino Pérez feltett szándéka, hogy még ezen a nyáron megszerezze a Manchester United francia világbajnok játékosát, Paul Pogbát...