Focivilág néven működik tovább a Fürge Nyuszi!
Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Raktárkisöprés
 2. Focicipők
 3. Focilabdák
 4. Focivilág Store
 5. Sztárcsapatok termékei
 6. Mez, nadrág, sportszár
 7. Melegítők
 8. Kabátok, dzsekik
 9. Táska
 10. Ruházati kiegészítők
 11. Aláöltözetek
 12. Pólók, nadrágok
 13. Kapusoknak
 14. Sípcsontvédõk
 15. Box csomagok
 16. Feliratozás, számozás
 17. Bírói felszerelés
 18. Edzés eszközök
 19. Kapuk, hálók
 20. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 21. Fitness és egészségügyi termékek
 22. Kézi-Kosár-Röplabda
 23. Sportcipő, papucs
 24. Meccs és tréning szettek
 25. Katalógusok
Méret / kereső

Mozgalmas futballszombat el nézünk

A futball szerelmesei számára egy igazi Kánaánnal ér fel szeptember 14., azaz a mai nap! Kivéve persze akkor, ha a sztárcsapatok közül akad több is, amelyik neve hallatán erősebben dobban az ember szíve.

Európai topcsapati közül ugyanis a legtöbben ma játsszák aktuális bajnoki meccseiket az Eb-selejtezők miatti szünetet követően. Az öt topbajnokság mai párosításait böngészve könnyedén dönthetnek úgy a labdarúgás elkötelezett hívei, hogy hagynak csapot-papot, és ezt a szombatot a TV előtt ülve fogják dönteni – ezért pedig nem is tudjuk elítélni őket.

Merthogy 13 órától kezdve egészen éjjelig még a csapból is a Real Madrid, a Manchester United, a Bayern, az Inter, és még sok más gigász fog folyni.

Ritka az, amikor ennyi nagycsapat meccse esik egy napra. De nézzük szép sorban.

A szombati ebéd után a Real Madrid Levante elleni bajnokijával indul a sor, hogy kis csúszással, 13:30-tól már a Premier League-t hibátlanul vezető Liverpool is pályán legyen. A BL-címvédő a Newcastlet fogadja. Uzsonnaidőhöz érve már az olasz foci szerelmesei is kapnak egy használható derbit, hiszen a Juventus firenzei vendégjátékát láthatjuk 15 órától. Egy órával később a Juve mellett a Manchester Unitedért is szorító drukkereknek bele kell majd harapniuk az egyik kezükbe, hiszen a MU 16:00-tól játszik a Leicesterrel, hogy kora este, fél hattól már azon lehessen gondolkozni, kíváncsiak vagyunk-e a PSG soros bajnokijára. És ha eddig nem lett volna elég a sztárcsapatból egy napra, akkor 18:30-ól kezdődik csak igazi gigászok csatája. Ekkor kezdődik ugyanis a Bundesliga csúcsrangadója, a listavezető Leipzig a második helyen álló Bayernt fogadja, a vacsora utánra, a hűvös ősz eleji estére pedig egy olasz és egy spanyol topcsapat derbije marad zárásnak. A Barcelona a Valenciával játszik, az idén még száz százalékos Inter pedig az Udinésével meccsel.

Hála a sportcsatornánk hazai széles kínálatának, ráadásul mindegyik meccset meg is tudjuk nézni, nem kell hozzá bizonytalan internetes streamek után keresgélnünk.

A szombati menü, ínyenceknek

Real Madrid–Levante (13:00, Spíler 1)

Liverpool–Newcastle (13:30, DigiSport 1)

Fiorentina–Juventus (15:00, DigiSport 2)

Manchester United–Leicester (16:00, Spíler 1)

PSG–Starsbourg (17:30, DigiSport 2)

RB Leibzig–Bayern München (18:30, Sport 2)

Internazionale–Udinese (20:45, DigiSport 1)

Barcelona–Valencia (21:00, Spíler 2)