Focivilág néven működik tovább a Fürge Nyuszi!
Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Raktárkisöprés
 2. Focicipők
 3. Focilabdák
 4. Focivilág Store
 5. Sztárcsapatok termékei
 6. Mez, nadrág, sportszár
 7. Melegítők
 8. Kabátok, dzsekik
 9. Táska
 10. Ruházati kiegészítők
 11. Aláöltözetek
 12. Pólók, nadrágok
 13. Kapusoknak
 14. Sípcsontvédõk
 15. Box csomagok
 16. Feliratozás, számozás
 17. Bírói felszerelés
 18. Edzés eszközök
 19. Kapuk, hálók
 20. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 21. Fitness és egészségügyi termékek
 22. Kézi-Kosár-Röplabda
 23. Sportcipő, papucs
 24. Meccs és tréning szettek
 25. Katalógusok
Méret / kereső

Mezek akkor és most

Fürge Nyuszinál elérhető szuper akciós mezekért kattints ide

Történelmi mezek.

Minden foci klubot a történelme határoz meg. Történelmük miatt szereznek újabb fanatikusokat, ahhoz viszonyítják a jelenben elért eredményeket. A rajongók emlékeznek, mikor játszott legendás és/vagy kedvenc játékos a csapatukban, és miket ért el. De vajon arra emlékszünk-e hogy mikor, milyen mezben léptek pályára, állítottak fel rekordot, és melyik szerelés volt az, amelyet utoljára felhúztak példaképeink?

Real Madrid 2015/16 World Champions: Ez a mez 2015/16-ban lett kiadva, mégis 2014 miatt emlékezetes, és történelmi jelentőségű. A 2013/2014-es BL idényben ugyanis a Real elérte azt, amit még soha egyetlen futball klubnak sem tudott megteni, megnyerték 10. Bajnokok Ligája serlegük és ez nem csupán azt jelentette, hogy megtarthatták a kupát, fennállásuk során másodszor (minden 5. nyereség esetén az adott győztes megtarthatja a kupát, és nem kell a következő év elején visszaszolgáltatni az UEFA-nak). Ez a győzelem azt is eredményezte, hogy 2014/15-ben indulhattak a Klub Világbajnokságon, melyet meg is nyertek, 4. alkalommal, amellyel szintén csúcstartók. A mez közepén látható arany embléma jelképezi a Klub Világbajnokság ellsőséget, mely addig fentmaradt amíg a következő évben meg nem nyerte egy másik csapat a tornát.

Manchester United 2016/17: Vannak mezek melyek nemcsak a sikerek miatt lesznek híresek, hanem attól, akik hordják. A Manchester United 2016/17-es idényben megnyert 2 haza címet, a Liga kupát, ahol a Southampton-t győzték le, valamint felülkerekedve a Leicester City-n, elhódították a Community Shieldet is. Ezen felül megalakulásuk óta először, sikerült az Európa Ligában is diadalmaskodniuk. A sikerek ellenére a 2016/17-es szezon szomorúan végződött, mert a klub egyik legendája, aki klubszinten minden létező címet bezsebelt, és Cristiano Ronaldoval félelmetes csatárduót alkotott nemcsak a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában is, eligazolt. Wayne Rooney, aki mindösszesen 18 évesen csatlakozott a Manchester Unitedhez, több rekordot is megdöntött. Bajnokok Ligájában ő volt a legfiatalabb, aki mesterhármast jegyzett, emellett az MU házi gólrekordere 253 góllal, és a válogatottban is ő jegyzi a legtöbb gólt. Utolsó manchesteri meccseit, ebben a mezben játszotta, és úgy búcsúzott el a drukkerektől, és a csapattól, ahogyan egy bajnoknak és legendának illik, kupákkal és dicsőséggel.

Bayern München 2015/16: A német óriásklubnak nehéz olyan mezét kiválasztani, amiben nem értek el valamilyen sikert. A 2015/16-os szerelésük szintén olyan garnitúra, amihez több minden köthető. Ebben a mezben sikerült megnyerniük a Német Bajnokságot, valamint a kupát is, ráadásul, ami e két győzelmet meg édesebbé teszi, az az, hogy mindkét fronton a legnagyobb riválisukat, a Dortmundot sikerült legyőzniük. Viszont az arany, egy éra befejezését is jelentette, ugyanis Pep Guardiola, aki 3 év alatt, 3 bajnokságot, 2 kupát, 1 UEFA szuperkupát, és 1 klub vb-t nyert a bajorokkal elköszönt, és máshova tette át a manageri székét. Ami még kiemeli ennek a meznek a fontosságát, Lewandowski 30 bajnoki gólt szállított, a salátás tál érdekében, és mindent figyelembe véve 42 góllal fejezte be a szezont.

Fürge Nyuszinál elérhető szuper akciós mezekért kattints ide