Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés
 3. Csapatsport

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Katalógusok
 22. Referenciák
Méret / kereső

mbappe_real_madrid

A Madridi spekulációk ellenére, a PSG ’200 %-ig’ biztos benne, hogy Mbappe marad jelenlegi klubjánál.

 

A francia világbajnok neve már többször felmerült a Real Madridnál, de Nasser Al-Khelaifi a PSG tulajdonosa biztos benne, hogy marad mostani klubjánál.

Kylian Mbappe a világ egyik legtehetségesebbnek tartott labdarugójának neve, a nyári igazolás közeledtével, egyre többször előkerült, főképp azzal kapcsolatban, hogy otthagyná jelenlegi csapatát.

A háromszoros Ligue 1 győztes és világbajnok még csak 20 éves. Egyedülálló kepeségekkel rendelkezik, nem is csoda, hogy sok top csapat szívesen fogadná a fiatal franciát, köztük a Real Madrid is.  A pletykák szerint szándékukban áll a fiatal tehetség megszerzése.

A Real Madrid nemrég bejelentette Eden Hazard, Luka Jovic és Ferland Meny érkezését. Nem kizárt, hogy igazolási szándékuk velük még nem ért véget, és Florentino Perez a Real Madrid elnöke hajlandó lenne leigazolni a francia támadót.

Al-Khelaifi elmondta, a France Football francia hírportálnak, hogy a spekulációk ellenére Mbappe „ Sokkal jobban beleakar mélyedni az új projektjeinkbe, és együtt akar fejlődni a klubbal és a csapattal”.

„Elmondtam neki, hogy ha valamit szeretne, nem kell engem megkérdeznie” - megmagyarázva ezzel, hogy Mbappe jövőjéről csak is kizárólag saját maga dönthet.