mbappe_real_madrid

A Madridi spekulációk ellenére, a PSG ’200 %-ig’ biztos benne, hogy Mbappe marad jelenlegi klubjánál.

 

A francia világbajnok neve már többször felmerült a Real Madridnál, de Nasser Al-Khelaifi a PSG tulajdonosa biztos benne, hogy marad mostani klubjánál.

Kylian Mbappe a világ egyik legtehetségesebbnek tartott labdarugójának neve, a nyári igazolás közeledtével, egyre többször előkerült, főképp azzal kapcsolatban, hogy otthagyná jelenlegi csapatát.

A háromszoros Ligue 1 győztes és világbajnok még csak 20 éves. Egyedülálló kepeségekkel rendelkezik, nem is csoda, hogy sok top csapat szívesen fogadná a fiatal franciát, köztük a Real Madrid is.  A pletykák szerint szándékukban áll a fiatal tehetség megszerzése.

A Real Madrid nemrég bejelentette Eden Hazard, Luka Jovic és Ferland Meny érkezését. Nem kizárt, hogy igazolási szándékuk velük még nem ért véget, és Florentino Perez a Real Madrid elnöke hajlandó lenne leigazolni a francia támadót.

Al-Khelaifi elmondta, a France Football francia hírportálnak, hogy a spekulációk ellenére Mbappe „ Sokkal jobban beleakar mélyedni az új projektjeinkbe, és együtt akar fejlődni a klubbal és a csapattal”.

„Elmondtam neki, hogy ha valamit szeretne, nem kell engem megkérdeznie” - megmagyarázva ezzel, hogy Mbappe jövőjéről csak is kizárólag saját maga dönthet.

© Focivilág Pécs Kft. | 7622 Pécs, Bajcsy-Zs utca 9. mfsz 21-22. | +36 70 423-6044 | focipecs@furgenyuszi.hu | www.furgenyuszi.hu