Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Futócipők
 22. Katalógusok
 23. Referenciák
Méret / kereső

Hogyan válassz aláöltözetet?

MIÉRT VAN SZÜKSÉG EGYÁLTALÁN ALÁ ÖLTÖZETRE?

A válasz egyszerű. A sportolók mindig a lehető legjobb formájukat szeretnék hozni.
Akár játszunk, akár edzünk, akár futunk vagy sétálunk, a legtöbbet akarják kihozni magukból.
És ki nem szeretne olyan ruházatot, amely növeli a teljesítményt?

Tartsd távol magad a pamuttól, mivel nem rendelkezik nedvességelvezető tulajdonságokkal, ami egy aláöltözet alap referenciaértéke. 
Azok a tényezők, amik az aláöltözetekben használt anyagok esetében számítanak, egyformán érvényesek a nadrágok, felsők, alsónadrágok esetében is.

 A leggyakrabban használt szintetikus anyag a poliészter, elasztán  keveréke. Ez magabiztosan vezeti el a nedvességet, köszönhetően a  fonál szerkezetének, ami belülről kifelé eltérően lett szőve, ami először  segít elvezetni a nedvességet, és megkönnyíti az elpárolgást is.

 Röviden: jól vezeti a vizet és gyorsan is szárad.

A megfelelő méret  kiválasztása fontos, hogy a testre tökéletesen illeszkedjen!

Az aláöltözetek 5 fő tulajdonsága van, amit mindenki nagyra értékel:

-Nedvességkezelés
-Kevesebb bőrirritáció
-Hőszabályozás
-Biztonsági fényvisszaverő eleme
-Kis súly

A nálunk kapható alá öltözetekért kattints:

Vegyük sorra a fentieket!

NEDVESSÉGKEZELÉS

Aki fut, valószínűleg izzadni is fog. Itt jön a képbe a nedvességkezelés. Az izzadságot a ruha felszínére vezetik el, ahol gyorsan elpárologhat. így viselőjük mindig szárazon és kényelmesen futhat.
Ugyanez igaz az alsóruházatokra és a külső rétegekre is: a hidegebb időben viselt több réteg is megőrzi légáteresztő képességét. és elvezeti az izzadságot a testtől. A nedvességkezelés a bőr irritációjának csökkentésében is fontos szerepet játszik. A nedves ruhák könnyen a bőrhöz tapadnak, ami futás közben irritálhatja a bőrt

KEVESEBB BŐRIRRITÁCIÓ

A bőr irritációjának csökkentéséhez számos megoldás alkalmas. A varrás nélküli felépítés teljesen megszünteti vagy csökkenti a varratok okozta kényelmetlenséget, gyakran úgy, hogy a nagy súrlódásnak kitett területektől távol tartja a varratokat. A lapos varrások belesimulnak a ruha anyagába. így nem okoznak kidörzsölödést. Az alacsony dörzshatású varratok puha cérnával készülnek. ami tovább javítja a kényelmet. Észrevehető az is, hogy egyes futósortok vágata olyan szögben van kialakítva, hogy a futó lábainak maximális mozgásszabadságot adva csökkentse a dörzsölö hatást.
Egyes felső- és alsórészek a test alakjához alkalmazkodva mozognak, sok pedig kiváló nyúlási tulajdonságokkal rendelkezik. Mások sima, selymes felületkezeléssel csökkentik a dörzsölődést.

HŐSZABÁLYOZÁS

A hőszabályozás segít abban, hogy a futó nagy melegben vagy hidegben is kényelmesen mozoghasson. Az alá öltözeteken a test hőtérképe alapján vannak elhelyezve a hűtőhatást kiváltó panelek. A stratégiai pontokon, a gerinc vonalán és a karok alatt elhelyezett hálós részek lehetővé teszik, hogy a hő ott távozzon, ahol erre a legnagyobb szükség van. A futóruházatok általában jobb fedést biztosítanak elöl, ahol mozgás közben számolni kell az ellenszél hatásával is.

FÉNYVISSZAVERÉS

Egyes alá öltözeteken elhelyezett fényvisszaverő elemek rossz fényviszonyok között is biztonságossá teszik a futást. A fényvisszaverő elemek az ujjakon, a derék illetve váll részen és a mellkason kapnak helyet, így 360 fokos láthatóságot biztosítanak.
Egy tipp a vásárlóknak: a fényvisszaverő elemek könnyen megkülönböztethetővé teszik a futónadrágokat a sima edzönadrágoktól. A fényvisszaverő elemek a futóknak készült dzsekiken is megtalálhatók.

KIS SÚLY

Utóljára, de nem utolsósorban a ruházat hihetetlenül kis súlyát is meg kell említeni! Ultrakönnyű szövetekből készülnek, formájuk pedig a testhez idomulva segíti a mozgást. Ha valaki könnyebb, gyorsabban mozog: ennyire egyszerű az egész.
A jobban testhez idomuló ruházatok akadálytalan mozgást tesznek lehetővé.

Macron csomagok (Kattints a képekre a részletekért!)

és külön Macron aláöltözetek (Kattints a képekre a részletekért!)

         

Givova csomagok,  (Kattints a képekre a részletekért!)

  

és külön Givova aláöltözetek (Kattints a képekre a részletekért!)