Focivilág néven működik tovább a Fürge Nyuszi!
Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Raktárkisöprés
 2. Focicipők
 3. Foci labdák
 4. Focivilág Store
 5. Sztárcsapatok termékei
 6. Mez, nadrág, sportszár
 7. Melegítők
 8. Kabátok, dzsekik
 9. Táska
 10. Ruházati kiegészítők
 11. Aláöltözetek
 12. Pólók, nadrágok
 13. Kapusoknak
 14. Sípcsontvédõk
 15. Box csomagok
 16. Feliratozás, számozás
 17. Bírói felszerelés
 18. Edzés eszközök
 19. Kapuk, hálók
 20. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 21. Fitness és egészségügyi termékek
 22. Kézi-Kosár-Röplabda
 23. Sportcipő, papucs
 24. Katalógusok
Méret / kereső

Bemutatkozás

Az 1996-os esztendő nem csak az angliai Európa-bajnokság miatt emlékezetes számunkra, hanem azért is, mert ebben az évben alakult a Fürge Nyuszi Focivilág Balatonföldváron, majd első üzletünk Siófokon nyílt meg. A kezdetektől a labdarúgáshoz szükséges, és kívánatos portékák szakértő értékesítése volt a célunk, valamint a lehető legtöbb elégedett vásárló kiszolgálása.

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően hamar átléptük saját korlátainkat, és tizenkét év alatt Miskolcon, Kaposváron, Veszprémben, Siófokon, Szekszárdon, és Pécsett is rendelkeztünk üzlettel.

A kort és versenytársaink javát is megelőzve már a 2000-es évek közepétől rendelkezünk webshop-pal. (www.furgenyuszi.hu)

A 2008-as év után Pécsre összpontosult a bolti értékesítésünk, napjainkban 400m2-es alapterületen, az országban egyedülálló kínálattal várjuk a labdarúgás szerelmeseit.

A csapatsport-értékesítésnek és kapcsolatépítésünknek köszönhetően mára már minden magyarországi labdarúgó klub ismeri a Fürge Nyuszi Focivilág nevét. Közvetlenül több mint 600 egyesülettel van üzleti,  partneri, baráti viszonyunk.

Mivel saját műhellyel is rendelkezünk, partnereink, vásárlóink nálunk akár egyedivé is tehetik mezeiket, pólóikat, melegítőiket.

Több világszerte ismert sportszergyártóval állunk kapcsolatban, kiemelt partnereink a Givova és a Macron olaszországi sportszergyártó, amely brandekkel közvetlen és jó az üzleti kapcsolatunk már 2012 óta.

A fenti sorok alapján reméljük, sőt tudjuk, hogy a fejlődés folyamatos lesz a jövőben is, annak érdekében, hogy minél több elégedett vásárló és partner mondhassa el velünk együtt, hogy a Fürge Nyuszi Focivilág valóban a Foci specialista.