Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés
 3. Csapatsport

Termékeink

 1. Focicipők
 2. Foci labdák
 3. Sztárcsapatok termékei
 4. Mez, nadrág, sportszár
 5. Melegítők
 6. Kabátok, dzsekik
 7. Táska
 8. Ruházati kiegészítők
 9. Aláöltözetek
 10. Pólók, nadrágok
 11. Kapusoknak
 12. Sípcsontvédõk
 13. Givova Box csomagok
 14. Feliratozás, számozás
 15. Bírói felszerelés
 16. Edzés eszközök
 17. Kapuk, hálók
 18. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 19. Fitness és egészségügyi termékek
 20. Kézi-Kosár-Röplabda
 21. Katalógusok
 22. Referenciák
Méret / kereső

Bemutatkozás

Az 1996-os esztendő nem csak az angliai Európa-bajnokság miatt emlékezetes számunkra, hanem azért is, mert ebben az évben alakult a Fürge Nyuszi Focivilág Balatonföldváron, majd első üzletünk Siófokon nyílt meg. A kezdetektől a labdarúgáshoz szükséges, és kívánatos portékák szakértő értékesítése volt a célunk, valamint a lehető legtöbb elégedett vásárló kiszolgálása.

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően hamar átléptük saját korlátainkat, és tizenkét év alatt Miskolcon, Kaposváron, Veszprémben, Siófokon, Szekszárdon, és Pécsett is rendelkeztünk üzlettel.

A kort és versenytársaink javát is megelőzve már a 2000-es évek közepétől rendelkezünk webshop-pal. (www.furgenyuszi.hu)

A 2008-as év után Pécsre összpontosult a bolti értékesítésünk, napjainkban 400m2-es alapterületen, az országban egyedülálló kínálattal várjuk a labdarúgás szerelmeseit.

A csapatsport-értékesítésnek és kapcsolatépítésünknek köszönhetően mára már minden magyarországi labdarúgó klub ismeri a Fürge Nyuszi Focivilág nevét. Közvetlenül több mint 600 egyesülettel van üzleti,  partneri, baráti viszonyunk.

Mivel saját műhellyel is rendelkezünk, partnereink, vásárlóink nálunk akár egyedivé is tehetik mezeiket, pólóikat, melegítőiket.

Több világszerte ismert sportszergyártóval állunk kapcsolatban, kiemelt partnereink a Givova és a Macron olaszországi sportszergyártó, amely brandekkel közvetlen és jó az üzleti kapcsolatunk már 2012 óta.

A fenti sorok alapján reméljük, sőt tudjuk, hogy a fejlődés folyamatos lesz a jövőben is, annak érdekében, hogy minél több elégedett vásárló és partner mondhassa el velünk együtt, hogy a Fürge Nyuszi Focivilág valóban a Foci specialista.