Bemutatkozás

            1996-ban alakult a Fürge Nyuszi Focivilág Balatonföldváron. Az első üzlet Siófokon nyílt. A kezdetektől a labdarúgáshoz szükséges, és kívánatos portékák szakértő értékesítése volt a cél, valamint a lehető legtöbb elégedett vásárló kiszolgálása.

Dinamikus fejlődésnek köszönhetően a Fürge Nyuszi Focivilág hamar átlépte saját korlátait, és 12 év alatt Miskolcon, Kaposváron, Veszprémben, Siófokon, Szekszárdon, és Pécsett is rendelkezett üzlettel.

A korát, és versenytársainak javát is megelőzve már a 2000-es évek közepétől rendelkezik webshop-al. (www.furgenyuszi.hu)

2008 után Pécsre összpontosult a bolti értékesítés, mely napjainkban 400m2-es alapterületen, az országban egyedülálló kínálattal várja a labdarúgás szerelmeseit.

A csapatsport értékesítésnek és kapcsolatépítésnek köszönhetően mára már minden magyarországi labdarúgó klub ismeri a Fürge Nyuszi Focivilág nevét. Közvetlenül több mint 600 egyesülettel van üzleti / partneri / baráti viszony.

Partnereink, vásárlóink saját műhelyünkben tehetik egyedivé mezeiket, pólóikat, melegítőiket.

Kiemelt partnereink a Givova és a Macron olaszországi sportszergyártó, mely brandekkel közvetlen és jó az üzleti kapcsolat 2012 óta.

A fenti sorok alapján reméljük, sőt tudjuk, hogy a fejlődés folyamatos lesz a jövőben is, annak érdekében, hogy minél több elégedett vásárló és partner mondhassa el velünk együtt, hogy a Fürge Nyuszi Focivilág valóban a Foci specialista.

© Focivilág Pécs Kft. | 7622 Pécs, Bajcsy-Zs utca 9. mfsz 21-22. | +36 70 423-6044 | focipecs@furgenyuszi.hu | www.furgenyuszi.hu