Focivilág néven működik tovább a Fürge Nyuszi!
Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Raktárkisöprés
 2. Focicipők
 3. Focilabdák
 4. Focivilág Store
 5. Sztárcsapatok termékei
 6. Mez, nadrág, sportszár
 7. Melegítők
 8. Kabátok, dzsekik
 9. Táska
 10. Ruházati kiegészítők
 11. Aláöltözetek
 12. Pólók, nadrágok
 13. Kapusoknak
 14. Sípcsontvédõk
 15. Box csomagok
 16. Feliratozás, számozás
 17. Bírói felszerelés
 18. Edzés eszközök
 19. Kapuk, hálók
 20. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 21. Fitness és egészségügyi termékek
 22. Kézi-Kosár-Röplabda
 23. Sportcipő, papucs
 24. Meccs és tréning szettek
 25. Katalógusok
Méret / kereső

Bemutatkozás

A Focivilág Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező sportszer-forgalmazó vállalkozása. A cég 1996-os megalakulása, és első üzlete (Fürge Nyuszi Sportbarlang) megnyitása óta, immár 25 éve szolgálja a sportszerek, sporteszközök iránt érdeklődőket.

Bár általános sportszerkereskedésként indult, a kezdet után nem sokkal a labdarúgásra specializálódott a cég, amely így, már a ’90-es ével végétől, hazánk legelső fociboltjaként futott be több, mint két évtizedet átívelő pályát. Az ezredforduló után, az akkori trendeknek megfelelően elsősorban a bolti értékesítést helyezte előtérbe a Focivilág. Ennek ékes bizonyítékaként volt, hogy országszerte 6 üzletben válogathattak a labdarúgófelszerelések közül a vásárlók.

A Focivilág számára mindig is fontos volt az innováció, és a képesség a megújulásra. Éppen ezért, már a 2000-es évek első felében felismerte a vállalkozás, hogy az értékesítés jövője az online térben van, ezért a piaci szegmensben Magyarországon elsőként indította el webshopját, amellyel mára már évről-évre szolgálja ki ügyfeleik tízezreit professzionálisan a focivilag.hu oldalon.

A cég Pécsett található üzlete, az országban egyedülálló módon, közel 500 négyzetméteren ad bepillantást a futball szerelmeseinek mindabba, ami a sportághoz elengedhetetlen. E mellett a Focivilág külön divíziója foglalkozik profi, félprofi és amatőr egyesületekkel, akiket nem csak sportfelszereléssel lát el, de a Focivilág saját műhelyének köszönhetően a szükséges sporteszközök kiválasztásán túl feliratozással, vagy akár teljes arculattervezéssel is képes segíteni.

A világ jelentős sportmárkái közül a Nike és a Adidas teljes termékpalettája mellett a Puma is megjelenik a Focivilág választékában, de két, nagy hagyományokkal rendelkező olasz márka, a Macron és a Givova termékei közül is válogathatnak a futball szerelmesei. A Macronnal meglévő, hosszú évekre visszanyúló kiváló üzleti kapcsolatnak köszönhetően az idén 50 éves olasz márka termékeit kivételes gyorsasággal tudja a Focivilág megrendelői számára leszállítani.

Az ebben az évben 25. születésnapját ünneplő Focivilág számára mindig is a futball volt az első, és a következő 25 esztendőben is ugyanezen az úton szándékozik haladni a cég.
Az a cég, ahol a focistán kívül mindent megtalálsz!