Focivilág néven működik tovább a Fürge Nyuszi!
Kapcsolat
Bezárás

Menüpontjaink

 1. Heti akciók
 2. Bejelentkezés

Termékeink

 1. Raktárkisöprés
 2. Focicipők
 3. Focilabdák
 4. Focivilág Store
 5. Sztárcsapatok termékei
 6. Mez, nadrág, sportszár
 7. Melegítők
 8. Kabátok, dzsekik
 9. Táska
 10. Ruházati kiegészítők
 11. Aláöltözetek
 12. Pólók, nadrágok
 13. Kapusoknak
 14. Sípcsontvédõk
 15. Box csomagok
 16. Feliratozás, számozás
 17. Bírói felszerelés
 18. Edzés eszközök
 19. Kapuk, hálók
 20. Lelátó, kispad, öltöző, eredményjelző, gépek
 21. Fitness és egészségügyi termékek
 22. Kézi-Kosár-Röplabda
 23. Sportcipő, papucs
 24. Meccs és tréning szettek
 25. Katalógusok
Méret / kereső

Arsenal, Adidas: újra egymásra találtak

A német sportszergyártó-óriásnak újabb nagy hal akadt a horgára. Vagy akár úgy is mondhatnánk, hogy az Ágyúsok fogtak ki egy orbitális cápát! Ugyan már tavaly ősszel kiderült, hogy a 2014 óta Puma felszerelésben szereplő Arsenal sportszergyártót fog váltani, és idén nyártól az Adidas öltözteti a londoniakat, azonban most kezd ismét sláger lenni a hír, hiszen jönnek az első képek is az új mezről.

Arsenal-mez 1990-ből

 

És, hogy miért is kaszált olyan nagyot az Arsenal az üzlettel? Azért, mert a következő öt esztendőben, évenként 60 millió fontot  kaszíroznak azzal, hogy a háromcsíkos német márka felszerelésében futnak ki a pályára. Viszonyításképp, a Puma az utóbbi években 30 milliót fizetett a csapatnak. Ezzel a duplázással ráadásul rögvest dobogóra kerültek a világ futballklubjai között, hiszen már csak a Barcelona és a Manchester United zsebel be többet saját mezszállítójától. A Barca 140 milliót kap évente a Nike-tól, míg a MU 75 milliót az Adidiastól.

A 2000-es évek közepén, már Nike-ban

 

De onnan is megközelíthetjük a dolgot, hogy az Arsenal hosszú idő után ismét visszatalált régi „párjához”, merthogy 1986-1994 között is Adidas szerelésben játszottak az Ágyúsok. Ezt követően 20 éven át a Nike öltöztette a csapatot, mígnem 2014-ben Pumára nem váltottak a londoniak. Egy emberöltő kellett tehát ahhoz, hogy ismét Adidas márkájú Arsenal mezeket vehessünk szemügyre.

2017-ben a Puma öltöztette a csapatot

 

A német sportszergyártó pedig nagyon úgy tűnik, hogy meg is adja a módját régi-új munkakapcsolatnak, ugyanis az Arsenal 2019/2020-as bajnoki évadra készített mezei a csapat 1991-es kollekciójára hajaznak. Míg a hazai, klasszikus piros-fehér összeállítás, a piros felület mintázatában, addig a sárga alapszínű vendégmez gyakorlatilag teljes egészében megegyezik a 28 évvel ezelőtti darabbal – természetesen modernebb köntösbe csomagolva.

Az új szezonban ismét Adidasban játszanak